Bet online
Blogging

Betting på mål i matcher, målskyttar och skytteligavinnare

Det svenska folket både spelar på casino och bettar som aldrig tidigare skådat. Fler människor än någonsin startar idag sina kvällar med att spela på videoslots eller knåpa ihop en kupong inför kvällens stora match. Om du är intresserad av betting men är lite trött på 1 x 2 finns det flera olika och spännande alternativ.  

Men innan man sätter igång med att spela så behöver man välja ett spelbolag att använda sig av. Det bästa sättet att göra detta på är genom att du först och främst jämför bettingsidor för att få en idee om vilket spelbolag som kommer passa dig och dina preferenser bäst. Här nedanför kommer vi ge tre exempel på alternativa sätt att spela på som alla inkluderar mål eller målskyttar på ett eller annat sätt. 

Spela på mål i matcher  

Att spela på antal mål i matcher har blivit väldigt vanligt och kan vara ett roligt sätt att ta med sig lite mer djupgående analys in till ett spel. Här finns det flera olika sätt, men det absolut vanligaste är vad som kallas för över/under-bets.  

Som namnet antyder så är detta spel där det handlar om att gissa om det kommer bli över eller under ett visst antal mål i en match. Detta kan man spela på antingen matchen som helhet eller på ett specifikt lag. Det kan till exempel handla om att Premier League matchen mellan Liverpool och Tottenham kommer att sluta med över 2.5 mål eller inte. Blir det då exempelvis 2-1 i matchen så vinner man spelet.

Spela på målskyttar 

Detta är också väldigt enkelt att förstå sig på. På dessa spel så handlar det helt enkelt om att välja ut vilka spelare som kommer att göra mål i en specifik match. Dessa spel tenderar att ha rätt höga odds eftersom att det är väldigt svårt att välja ut en målskytt över en annan på det här viset. 

Spela på skytteligavinnare 

Att spela på en skytteligavinnare kan vara ett väldigt roligt långtidsspel som sträcker sig över hela säsongen. Att spela på detta gör att man har någonting att titta tillbaka till under säsongens gång och det är många som lägger några sådana mindre spel bara för att det är roligt. 

Det kan dock vara aningen farligt att göra eftersom att man aldrig vet vad som händer. En spelare kan bli långtidsskadad och missa hela säsongen, varpå ens spel inte har någon möjlighet att gå igenom.