betting-pa-skytteliga
Blogging

Betting på skytteliga – Betting guide

Idag går det att spela betting i landbaserade spelbutiker, medan du också kan spela hos en bookmaker online med svensk spellicens. Utbudet du står inför är enormt. I mångt och mycket kan du spela betting på alla sporter och även på händelser i både på musiktävlingar och den politiska världen. Den absolut vanligast sporten för betting över hela världen, är fotboll. Här har det skapats många olika spelformer där du kan spela på matchresultat, resultat i halvtid, handikapp, antal mål samt första målskytt. Du kan också spela på det som vi ska ta upp i denna artikel. Här gäller det betting på skytteliga. Vi har skapat en kort och enkel bettingguide för betting på skytteligor.

Något som alltid varit populärt, samtidigt som det också är rekommenderat spel, är 1X2 bets. Det sägs att dessa spel på betting är enklast för de som verkligen vill spela för att vinna. Många anser också att det är roligt att spela på dessa spel, då det ger dem extra krydda på matcherna.

I det fallet talar vi om rekreationsspelare, som spelar betting för att det är roligt. På senaste tiden har det även setts att spel över lång tid ökat i popularitet. Inom det området befinner sig betting på skytteliga samt spel på vinnare av turneringar och segrande klubblag i olika ligor.

Det är ett helt annat sätt att spela betting online på, vilket gör att det finns andra faktorer än bara formen för dagen att se till.

Spela betting på skytteliga – Vem blir skyttekung

När du spelar betting på skytteliga ställs du inför nya utmaningar. Å andra sidan, är det ett mycket roligt och spännande sätt att spela betting online. Här får du sätta dig in i de olika lagen och deras nyckelspelare. Du får också ett spel, där du som prickar in en av de bästa får ett långt och spännande spel. Det enklare sättet att spela betting på skyttekung, är att göra det i den liga som du har eller vill skaffa dig de största kunskaperna i.

En professionell fotbollsliga, ex. La Liga, består normalt sett av 20 klubblag. Den fördelen du får genom att begränsa betting på skytteliga till en professionell fotbollsliga, är att lagen och spelarna känner varandra utan och innan. Här behöver du också bara koncentrera dig på 20 lag.

Som ett andra alternativ går det att försöka pricka in skyttekung i olika fotbollsturneringar. I det fallet blir det dock flera faktorer att se till. Det som tillkommer är hur kvaliteten i de olika professionella fotbollsligorna är i jämförelse med varandra. Den andra stora faktorn är att du oftast får 32 klubblag att ta med i beräkningen om du spelar redan från gruppspelets början.

Är det så att du väljer att spela betting på skytteliga precis innan slutspelet börjar. Då brukar detta betyda att du har 16 olika lag med spelare att jämföra med varandra vid betting på skytteliga.

Att lägga oddsspel på skyttekung tidigt

Något du alltid tjänar på gällande oddset, vid spel på betting i alla former är att lägga dit spel så tidigt som möjligt. Här får du alltid ett bättre och högre odds på ditt spel, då ovissheten fortfarande är mycket stor. Med anledning av ovissheten, måste du dock fundera över två scenarion.

  • Blir det bästa en högre ovisshet och ett högre odds?
  • Är det bättre med en större säkerhet och ett lägre odds?

Detta är en fråga som många har svårt att lösa. Spelar du enbart för att det är roligt och för att få lite spänning och extra krydda på ditt fotbollsintresse? Ja, då har det mindre betydelse eftersom du oftast spelar med lägre insatser. Spelar du för att vinna och med lite högre insatser, kan dessa frågor vara mycket viktiga.

Vi säger generellt att det är bättre med en större säkerhet och ett lägre odds. Något vi också påtalar är att du själv sätter parametrarna för när ett spel känns säkrare. Det hela handlar om nivån på dina kunskaper, vilket kan minska riskerna och öka värdet på dina chansvärderingar.

betting-pa-malskyttar-systemspel

Exempel på system för betting på skytteliga

Det finns många sätt att spela på vem som ska sluta som skyttekung i en liga eller turnering. Givetvis är tillvägagångssättet precis likadant om du spelar betting på vinnare liga eller vilket klubblag som ska vinna en turnering. Det exempelsystem vi visar kan appliceras både vid betting på skytteliga såväl som betting på landslag under ett Fotbolls VM.

Det finns två sätt att spela. Det ena är att bara ta ut en favorit och spela på denna. Kanske det vanligaste sättet för alla rekreationsspelare. Resultatet av det, blir dock en mycket hög risk till förlust. Nu säger vi inte att vårt system passar alla. Vi vill också påtala att du inte ska spela för mera än du har råd med. Betting i alla former ska vara roligt och inget som skapar eller bidrar till ekonomiska problem.

Vårt enkla bettingsystem

Det system för betting på skytteliga eller vilket lag som vinner en turnering är mycket enkelt. Det bygger på tre alternativ. Givetvis kan du alltid laborera med antalet alternativ och de olika procentuella belopp du måste satsa för att möta upp mot eventuella förluster i jämförelse med oddsen.

Låt oss säga att du vill spela på favoriten som ger tre gånger pengarna. Sedan vill du också spela på en målskytt som ger åtta gånger, medan ditt tredje val har ett odds på 12 gånger insatsen vid vinst. Om ingen av dessa vinner skytteligan? Ja, då förlorar du naturligtvis alla dina insatser.

Om ett av dina alternativ av betting på målskyttar vinner, kan du dock se till att täcka upp förluster och alltid sluta med vinst.

Låt oss säga att du satsar 100 kronor på den målskytt som ger dig 12 gånger insatsen. Vid vinst ger det 1 200 kronor. Du kan du satsa upp till maximala 500 kronor på ditt spel med odds på åtta gånger, medan din maximala insats på oddset fyra gånger också blir 500 kronor.

Total har du satsat 1100 kronor.

  • Vinner ditt spel till 12 gånger insatsen blir det 1 200 kronor. Plus 100 spänn.
  • Om du prickar in oddsspelet med målskytten till åtta gånger får du plus på 2 900 kronor.
  • Vid vinst på favoriten till fyra gånger, blir ditt totala plus 900 kronor.


Slutsats – Betting på skytteliga och ligavinnare

Oavsett om du spelar betting på skytteliga eller ligavinnare, har vi i denna artikel belyst att du får ett säkrare spel med system. Vi har gett ett exempel på ett mycket enkelt system, där du själv kan laborera med högre och lägre vinster, såväl som storlek på insatser och nivå på de olika oddsen.

Faktum är att statistiken talar sitt tydliga språk. De som spelar betting på lång sikt och använder sig av olika typer av system vinner mera. Att spela system kan även appliceras på 1X2 bets, vilket i vissa fall kan garantera en vinst. Vid dess tillfällen måste du dock studera oddsen mellan olika spelbolag. Det kallas på fackspråk arbitrage betting.

Dock handlade inte denna artikel om någon speciell form av betting. Bara en informativ artikel som kan göra dina spel lite säkrare. Dock går det aldrig att garantera en vinst genom att använda vårt system.