Europa League Skytteliga

final-europa-league-skytteliga-stadion-miejski-gdansk
Stadion Miejski, Gdansk står som värd för Europa League final 2021

Att se professionell fotboll live, via live stream hos ett spelbolag eller på TV är något som intresserar många. Det är Europa League Skytteliga vi talar om. Här handlar det om världens mest populära och spelade sport, som också är den sport som de flesta väljer att spela oddsspel på hos svenska spelbolag. Här handlar det om en av de största ligorna i Europa. Andra namn på denna heta liga, där Europas topplag spelar i är UEL, Uefa Europa League eller UEFA Cup som är det gamla namnet.

Här får du läsa om hur det ser ut med ställningen, favoriter och oddsen i Europa League Skytteliga varje säsong. Vi ger alltid uppdaterade resultat på ställningen i Europa League samt Europa League Skytteliga. Dessutom kan du även läsa om poängligan Europa League samt historiska rekord och resultat.

Europa League Skytteliga 2020

Europa League är den nästa största ligan som anordnas av UEFA. Betting på Europa League finns tillgängligt på de flesta seriösa spelbolag. Normalt sett spelas Europa League från slutet av juni och pågår under lång tid, till alla fotbollsälskares förtjusning. Detta gör att det hela tiden förändras. Favoriter kommer och går, oddsen höjs för att sedan sjunka. Med andra ord finns det alltid ett bra tillfälle att spela på vinnaren Europa League Skytteliga eller det lag som vinner ligan.

Vi publicerar en uppdaterad lista på bästa målskyttar just nu i skytteliga Europa League 2020. Vem som blir skytteligavinnare är en vanlig marknad för online betting. Vem som blir Champions av fotbollsligan är också många som spelar på. Här spelas det om cirka 30 miljoner euro, där detta år topplag som Tottenham, Arsenal eller italienska Napoli tippas som stora favoriter. Detta behöver dock inte betyda att vinnaren Europa League Skytteliga kommer från ett av de lagen. Troligt är det definitivt, men långt ifrån säkert.

 

Topplista bästa Anfallare – Resultat i Europa League Skytteliga 2020

Favoriter i Europa League är Tottenham och Arsenal. De har också några av Europa Leagues bästa målgörare. Detta  med namn som Nicolas Pepe i Arsenal och Carlos Vinicius i Tottenham. De kommer att vara starka under kval och växa mera till det heta slutspelet. Vi listar regelbundet bästa odds på EL online för att hjälpa läsare på traven. En aktuell topplista på Europa League anfallare enligt odds bidrar vi med så fort oddssättare gjort klart sin bedömning.

Nedan ser du läget och resultatet i Skytteligan Europa League för närvarande, eller det totala slutresultatet för spelad säsong:

Europa League Skytteliga Odds Favoriter 2020

Hos oss hittar du senaste odds på EL matcher, nyheter och tips från expert för att hjälpa dig bli framgångsrik på betting Skytteliga Europa League. Vilken fotbollsspelare som kammar hem segern och blir bästa målskytt i Europa League i år är oklart. Sant är att det är den hetaste omgången av ligan på många år.

Här kämpar Arsenal, Tottenham och Napoli samt Milan och Leicester City. Det är lagen som mest troligast kommer göra upp om titeln till slut. Eftersom turneringen förändras hela tiden så ändras också de aktuella odds för spel på säsongens skyttekung. Vinnare av Skytteligan Europa League, som är favoriter hos spelbolagen, är Pizzi som spelar i Benfica samt Yusuf Yazici, Lille.

Nedan ser du uppdaterade odds på vinnare Skytteligan Europa League 2020/2021:

Europa League Poängliga

Om du slår ihop antal assists med antal gjorda mål får du ligans poängliga. Det är inte alltid som vinnaren även har bäst tabellplaceringar, även om de extra omgångarna i slutspelet självklart spelar en avgörande roll. Desto mer minuter du spelar desto fler mål har du möjlighet att göra. Europa League spelschema bedöms i förväg och justeras för att exempelvis passa in i schemat i Premier League tabell.

Följ utvecklingen i ligan här hos oss för att få bästa möjliga resultat vid betting på skytteliga. Vi uppdaterar ställningen löpande, med nyheter, speltips och statistik för att hjälpa dig bli framgångsrik på betting på odds. Eftersom både Tottenham och Arsenal underpresterade i EL i fjol har de nu en mycket bra chans att sluta som vinnare av Europa League 2020/2021.

Europa League Skytteliga Rekord – Bästa målskyttar genom tiderna

Med svenska ögon sett är det trevlig läsning att granska vem som är bäst genom tiderna i Europa League. Svaret är att det är Henrik Larsson som gjort flest mål, fyrtio mål totalt. Han följs av Huntelaar och Falcao, som är de enda andra två som fått in över trettio fullträffar om man granskar alla målgörare sedan 1971.

Det finns alltid bra representation av La Liga klubbar i Europa League, trots det har de svårt att slå rekordet. En anledning till det är säkerligen att den spanska ligan är topptung och kvalitetsmässigt skiljer de mycket på de bästa lagen och övriga klubbar. Här är listan på de mest framgångsrika målskyttarna i Europa League historia.

Namn:

Mål totalt:

Klubb:

Landslag:

Henrik Larsson

40

Feyenoord, Celtic

Sverige

Klaas-Jan Huntelaar

34

Ajax, Schalke 04

Holland

Radamel Falcao

31

Porto, Atletico Madrid

Colombia

Aritz Aduriz

31

Valencia, Atletico Bilbao

Spanien

Dieter Muller

29

FC Köln, Stuttgart

Tyskland

Shota Arveladze

27

Ajax, Rangers

Georgien

Kevin Gameiro

26

Valencia

Frankrike

Alessandro Altobelli

25

Inter, Juventus

Italien

Mladen Petric

25

Basel, Hamburger SV

Kroatien

Claudio Pizzaro

24

Werder Bremen

Peru

Jupp Heynckes

23

Borussia Mönchengladbach, Hannover 96

Tyskland