Nations League Skytteliga

Slutspel-Nations-League-skytteliga-San-Siro-6-10-okt-2021
Kanske Nations League Skytteliga avgörs i finalen på San Siro den 6-10 okt 2021.

Detta är dags för Nations League och Nations League Skytteliga. För alla som gillar skyttekungar och att spela på vinnaren i skytteligan, har det sedan 2018 tillkommit en ny fotbollsliga. Den fungerar också som ett direktkvalificerande instrument till kommande Fotbolls EM. detta ger dock ett enastående tillfälle för alla som vill spela på en europeisk toppliga där du finner alla de bra lagen och massor av heta toppspelare. Givetvis kan du också spela på och följa vem som vinner både Poängligan och Nations League Skytteliga.

På denna sida finner du alltid bra information och fakta rörande Nations League. Utöver det ger vi vår syn på favoriterna blandat med vad experterna tror om segrande lag och vinnare av Nations League Skytteliga. Vi ger dig allt du behöver för att följa dina favoritlag samt spelare och kunna pricka in de rätta valen hos de svenska spelbolagen till bra odds.

Nations League Skytteliga 2020/2021

2018 påbörjade UEFA ett jätteprojekt de döpt till Nations League, som ska spelas vartannat år. Det är en träningsturnering som har bra bonus, fyra lag får en plats i kommande EM. Organisationens femtiofem medlemsländer har blivit indelade i fyra grupper efter nivå. Sverige spelar i Division B. Varje enskild division innehåller fyra olika grupper med tre eller fyra lag vardera och kommer länkas samman med upp- och ned-flyttningssystem.

Detta är en ny turnering för landslag varför en bedömning för betting på Nations League Skytteliga är svår att göra. Fyra lag tar sig vidare till EM, vilket kan vara av stor vikt för nationer som inte lyckats ta sig till turneringen på vanligt vis. Det ger en helt annan seriositet jämfört med snarlika träningsturneringar och bör innebära att lagen tar matcherna på allvar.

Vem som blir vinnare av skytteliga Nations League är en öppen historia. Eftersom ligan har ett nytt format är det svårbedömt vem som har bästa chans. Ett bra tips är att se till skyttekungar i de stora ligorna, som mycket väl kan prestera väl i Skytteligan Nations League. Vi har granskat spelare och lag för att ge våra och spelexperters bedömning om de anfallare som är med.

Topplista på bästa anfallare – Resultat i Nations League Skytteliga 2020/2021

Jämför bästa odds på Nations League här hos oss. Vi listar Europas bästa målgörare och bidrar med nyheter, statistik och förslag från expert för att underlätta för våra läsare. En vanlig parameter för att bedöma en spelares chanser är att granska favoritanfallare enligt bettingsidor redan inför ligastart.

Genom att använda vår uppdaterade tabell över ställningen i Nations League Skytteliga i din bedömning för betting på skytteliga får du en bra överblick över möjliga skyttekungar. Detta precis som du också hittar spelare som bidrar med ett bra spel-värde.

Det är det som kommer göra dig till en vinnare i betting på Nations League Skytteliga. Det har möjlighet att göra dig mer framgångsrik vid betting på målskyttar. Det skall vara sagt att turneringen är relativt ny och lagens engagemang är svårbedömt på förhand efter bara en spelad liga. Det är till exempel möjligt att de största stjärnorna inte matchas i träningskamperna om deras landslag redan har kvalificerat sig till EM, exempelvis.

Här kollar du in vår uppdaterade tabell för Skytteligan Nations League, där du direkt ser hur ställningen är:

Nations League Skytteliga Odds Favoriter 2020

Vem blir bäste målskytt i första Nations League 2020? Hos spelbolag online är svaret att det är Lukaku för Belgien som har den bästa chansen tillsammans med Haaland från det norska landslaget. Han följs av Griezmann och Mbappe, som båda ger relativt bra tillbaka vid eventuell vinst. Sant är att det inte enbart är dessa spelare som kan vinna Nations League Skytteliga. Här finns det hög kompetens i spelare som Ronaldo, Timo Werner, Lewandowski samt Diogo Jota.

Undrar du om det går att spela på odds på bäste målskytt i Nations League 2020? Svaret är att det gör det. Läs gärna vår enkla betting guide för bra speltips. Division A innehåller lagen som har chans att ta hem en seger i Nations League. Segraren i den gruppen kommer ses som vinnare i Nations League. Övriga grupper är indelade efter spelnivå och hos utvalda spelbolag kan du spela på skyttekung i Nations League i varje grupp för sig, en rolig detalj om du vill spela med hjärtat.

Det syns på oddsen. Här är listan på de främsta anfallarna enligt spelbolag:

Nations League Poängliga

Naturligtvis är det inte bara en skytteliga och ett vinnande landslag som Nations League består av. Här finns det som vanligt en Poängliga, där både mål och assists ger poäng. Vi tycker dock att ligan är för ung, och att detta är allt för svårspelat och avancerat. Vi vill ge Nations League ett par år till innan vi ger oss på detta. För närvarande är det vinnande landslag och vem som vinner Nations League Skytteliga 2020/2021 som gäller på denna sida.

Sverige i Nations League 2020/2021 – Matcher och favoriter

Sverige spelar naturligtvis i Nations League, även om vi inte har någon som kan ta hem Nations League Skytteliga. Här ligger vi i en grupp med Portugal, Frankrike och Kroatien. Ja, inte ser det bra ut på pappret, där vi enligt experter och även oss själva bara tros kunna slå Kroatien. Dock har under skett.

Nedan listar vi Sveriges matcher i Nations League och de resultat som de slutade med säsongen 2020/2021:

Datum:

Match:

Resultat:

6 September

Sverige – Frankrike

0 – 1

9 September

Sverige – Portugal

0 – 2

11 Oktober

Kroatien – Sverige

2 – 1

15 Oktober

Portugal – Sverige

3 – 0

15 November

Sverige – Kroatien

2 – 1

18 November

Frankrike – Sverige

4 – 2