Nations League Skytteliga

Nytt för 2018 är att UEFA påbörjar ett jätteprojekt de döpt till Nations League, som kommer spelas vartannat år. Det är en träningsturnering som har bra bonus, fyra lag får en plats i kommande EM. Organisationens femtiofem medlemsländer har blivit indelade i fyra grupper efter nivå. Sverige spelar i Division B. Varje enskild division innehåller fyra olika grupper med tre eller fyra lag vardera och kommer länkas samman med upp- och ned-flyttningssystem.

Sveriges grupp är också hem till Ryssland och Turkiet. Detta är en ny turnering för landslag varför en bedömning för betting på Nations League är svår att göra. Fyra lag tar sig vidare till EM, vilket kan vara av stor vikt för nationer som inte lyckats ta sig till turneringen på vanligt vis. Det ger en helt annan seriositet jämfört med snarlika träningsturneringar och bör innebära att lagen tar matcherna på allvar.

Vem som blir vinnare av skytteliga Nations League är en öppen historia. Eftersom ligan har ett nytt format är det svårbedömd vem som har bästa chans. Ett bra tips är att VM 2018 skyttekungar mycket väl kan prestera väl i den turneringen. Vi har granskat grupper i NL 2018/19 för att ge spelexperters bedömning om de anfallare som är med.

Nations League Skytteliga Favoriter 2018

Vem blir bäste målskytt i första Nations League 2018? Hos spelbolag online är svaret att det är Lukaku för Belgien som har den bästa chansen. Han följs av Griezmann och Mbappe därefter, som båda ger runt tio gånger insatsen tillbaka. Sant är att för första gången skall Europas bästa anfallare mäta sina kunskaper i en intressant turnering för landslag.

Undrar du om det går att spela på odds på bäste målskytt i Nations League 2018/19? Svaret är att det gör det. Division A innehåller lagen som har chans att ta hem en seger i Nations League. Segraren i den gruppen kommer ses som skytteligavinnare. Övriga grupper är indelade efter spelnivå och hos utvalda spelbolag kan du spela på skyttekung i NL i varje grupp för sig, en rolig detalj om du vill spela med hjärtat.

Topplista på Nations League Bästa Anfallare

Jämför bästa odds på Nations League här hos oss. Vi listar Europas bästa målgörare och bidrar med nyheter, statistik och förslag från expert för att underlätta för våra läsare. En vanlig parameter för att bedöma en spelares chanser är att granska favorit anfallare enligt bet sidor inför turneringsstart hösten 2018.

Genom att använda topplistan i din bedömning för betting på skytteliga får du en bra överblick över möjliga skyttekungar, precis som hittar spelare som bidrar med ett bra spelvärde. Det är det som kommer göra dig till en vinnare i betting på målskytt. Det har möjlighet att göra dig mer framgångsrik på betting på målskytt. Det skall vara sagt att turneringen är ny och lagens engagemang är svårbedömt på förhand. Det är till exempel möjligt att de största stjärnorna inte matchas i träningskamperna om deras landslag redan har kvalificerat sig till EM, exempelvis.

Det syns på oddsen. Här är listan på de främsta anfallarna enligt spelbolag:

Anfallare: Odds för mest mål i Nations League: Landslag: Klubblag:
Romelo Lukaku 8.00 Belgien Man United
Antoine Griezmann 10.00 Frankrike Atlético Madrid
Kylian Mbappe 10.00 Frankrike PSG
Diego Costa 11.00 Spanien Atlético Madrid
Cristiano Ronaldo 15.00 Portugal Juventus
Eden Hazard 17.00 Belgien Chelsea
Harry Kane 17.00 England Tottenham Hotspur
Isco 17.00 Spanien Real Madrid
Timo Werner 17.00 Tyskland RB Leipzig
Iago Aspas 21.00 Spanien RC Celta de Vigo

Sveriges matcher i Nations League – vårt anfallspar

Sverige kommer på delad förstaplats om vem som tar hem gruppsegern i Division B. Spel på Sverige som vinnare ger 2.62 gånger pengarna, samma som spel på Ryssland. Turkiet är gruppens outsider och ger ungefär tre gånger pengarna. Totalt är det fyra möten som schemalagts för det svenska landslaget. Bäste målskytt i Sverige beror på vilket anfallspar som får chansen. Toivonen och Berg känns som de säkraste korten, även om Guidetti är en giftig underdog om han får speltid.

Beroende på resultat kan det sedan bli tal om att spela divisionsfinal. Det finns möjligt att avancera och bli uppflyttad, eller nedsänkt, från divisionen, vilket är intressant. De blågula är rankade på plats 24 i världen enligt UEFA, vilket innebär att de tappat några placeringar året som gick. De fyra matcherna som väntar de blågula:

Datum: Match: Avspark: Arena:
10 September Sverige – Turkiet 20:45 Friends Arena
11 Oktober Ryssland – Sverige 20:45
17 November Turkiet – Sverige 18:00
20 November Sverige – Ryssland 20:45 Friends Arena