Skytteligan Bundesliga

Skytteligan Bundesliga skytteliga - vem vinner 2018?

Fotbollsåret 2020 kom av sig i hela Europa. På vissa platser spelades matcherna för tomma läktare, medan många matcher också ställdes in. Anledningen till detta är en virus pandemi som dragit över världen. Detta betyder nu att Skytteligan Bundesliga 2020 samt hela seriespelet förflyttats till 2020/2021. Från starten användes det tyska namnet Oberliga DFV på det som idag officiellt kallas för Bundesliga. Andra namn som vid olika tillfällen används är 1. Bundesliga samt Fußball-Bundesliga.

På denna sida ska vi ge dig som söker bra betting online på Skytteligan Bundesliga och alla matcher kompletta tabeller och odds. Under tiden som Bundesliga pågår uppdateras med jämna mellan rum resultat och odds. Det gör att du alltid finner en bra plats att söka information för nästa oddsspel samt för att spela på vinnaren av Bundesliga Skytteliga. Här får du alltid den aktuella ställningen i Skytteligan Bundesliga

Bundesliga Skytteliga 2021

Som det ser ut i Bundesliga 2020/21 är det de regerande mästarna Bayern München, som även denna säsong ligger i toppen av tabellen. Hur det blir när säsongen är över är det ingen som vet, men det kan vara väl värt att lägga ett oddsspel till bra odds på betting online för att vara mera delaktig i kampen.

Gällande Skytteligan Bundesliga är det även denna säsong en relativt betryggande ledning för Robert Lewandowski. Denna stora fotbollsspelare från Polen som spelar i mästarlaget Bayern München stod som segrare i Skytteliga Bundesliga förra säsongen.

I övrigt är det relativt tätt bland många övriga spelare. Här kan vi se namn som Erling Braut Haaland, André Silva och Wout Weghorst där det bara skiljer ett eller två mål.

Topplista Bästa Anfallare – Resultat Skytteligan Bundesliga 2021

Det är inte rättvist att via en Topplista, enligt spelbolagsexperter, för säsongen 2020 utan att nämna Robert Lewandowski. Bayerns anfallsstjärna har knipit priset fem gånger, samt en seger i Skytteligan Bundesliga vid spel för Borussia Dortmund.

De flesta experter är överens att han är favorit även denna säsong. Det är inte alltid en favorit enligt oddssättare som blir vinnare. Men det är en bra utgångspunkt när du letar bästa möjliga spel.

Säsongen 2020/21 i Bundesliga bjuder på en hel del intressanta spel att ta del av. Letar du svenska spelbolag med bästa Bundesliga skytteliga odds är både Unibet och Betsson bra alternativ. När det gäller betting på Bundesliga är en bra utgångspunkt att det defensiva arbetet är i fokus generellt.

Det gör att tävlingen om bästa målskytt normalt är en ganska tät historia som ger bra möjlighet att chansspela till ett bra värde. Lite längre ned ser du hur oddsen på vinnare Skytteligan Bundesliga betting online ser ut.

Nedan ser du hela den kompletta listan med det uppdaterade resultatet av Skytteligan Bundesliga 2021:

# Spelare: Klubblag: Nationalitet: Antal Mål:
1. Robert Lewandowski Bayern München Polen 17
2. Erling Braut Haaland Borussia Dortmund Norge 10
3. André Silva Eintracht Frankfurt Portugal 9
Wout Weghorst Wolfsburg Holland 9
5. Andrej Kramaric Hoffenheim Kroatien 8
Lars Stindl Borussia Mönhcengladbach Tyskland 8
Lucas Alario Bayer Leverkusen Argentina 8
8. Jean-Philippe Mateta Mainz Frankrike 7
Silas Wamangituta Stuttgart Kongo-Kinshasa 7
10. Matheus Cunha Hertha Berlin Brasilien 6
Max Kruse Union Berlin Tyskland 6
Thomas Müller Bayern München Tyskland 6
13. Sasa Kalajdzic Stuttgart Österrike 5
Vincenzo Grifo Freiburg Italien 5

Tabellen senast uppdaterad söndag 20 december 2020

Bundesliga Skytteliga Odds Favoriter 2021 hos spelbolagen

Att det finns många favoriter av vinnare i Skytteligan Bundesliga 2020-2021 är väl inte tal om. Här ligger de flesta och vilar på sina lagrar med valet av Robert Lewandowski. Ja, naturligtvis är detta på pappret relativt klart, men inte lika självklart för den som satsar lite mindre och vill ha chansen till en större vinst.

Något som är mycket populärt inom betting online, är att redan från starten av en säsong plocka ut och spela på vinnande lag i Bundesliga, samt även försöka plocka ut vinnaren i Skytteligan Bundesliga.

Nedan ser du de olika genomsnittsoddsen för den som ville prova lyckan vid säsongsstart, med betting online på Skytteligan Bundesliga 2021:

Bundesliga Poängliga

För att få vinnare i Bundesliga poängliga behöver den tyska skytteligan kompletteras med antal assists. Poängligan i Bundesliga inkluderar antal mål, såväl som målgörande passningar vilket är viktigt att ha i åtanke vid betting på odds.

Denna säsong förutspås bli mycket tät. Poängställningen i Bundesliga är svårare att tippa än Skytteligan. Troligast är Bayern tar ett snabbt järngrepp om serien, följt av Dortmund och Wolfsburg tätt där bakom.

Skytteligan Bundesliga Rekord – Bästa målskyttar genom tiderna

Det är alltid fotbollsfest i Bundesliga när tysk fotboll snart drar igång sin säsong. Totalt är det 34 omgångar där bästa lag skall utses. Det är främst från fyra, fem olika lag den årliga vinnaren kommer från.

Jämför man målskyttet med andra toppligor i Europa märker man snabbt att det snittas färre mål i tysk fotboll än spansk eller engelsk. Starka lagbyggen med defensiv inriktning är tveklöst en bidragande orsak till det.

Mesta målskytt genom alla tider är överlägset Gerd Müller för Bayern. Han har spikat in 365 mål för sitt lag, vilket ger den pensionerade spelaren en ärofull plats bland UEFAs mest framgångsrika målskyttar genom tiderna. Lewandowski hamnar också på en respektabel och hög plats bland de tyska målskyttarna, med över 200 mål. Han den enda i topp-tio som fortfarande är aktiv.

Ligans rekord för mål under en säsong ligger på 40 mål och sattes av Müller säsongen 1971-72. Bland de nutida vinnarna är det bara Lewandowski och Aubameyang som gjort fler än tjugotalet mål, vilket är anmärkningsvärt. Topp fem bästa målskyttar genom tiderna i Skytteligan Bundesliga ser ut som följer:

Aktiv: Namn: Mål: Främsta Bundesliga klubblag: Land:
1963 – 1979 Gerd Müller 365 Eintracht Frankfurt Tyskland
1968 – 1988 Klaus Fischer 268 TSV München 1860 Tyskland
1963 – 1978 Jupp Heynckes 220 Borussia Mönchengladbach Tyskland
1968 – 1990 Manfred Brugsmüller 213 Borussia Dortmund, W. Bremen Tyskland
1996 – Claudio Pizarro 192 Werder Bremen Peru

Bundesliga 2 Skytteliga också högintressant

Det finns en kvalitativ andra division inom tysk fotboll. Som namnet antyder är den starkt förknippad med sin storebror. Bundesliga 2 är en blandning av toppklubbar och mindre kända organisationer. Favoriter att vinna Bundesliga 2 2020/21 är fyra lag: Holstien Kiel, Greuther Fürth, Bochum samt Hamburg som alla är med i toppen.

Kanske kan någon av de lagen, precis som FC Köln gjorde 2018-2019, ta sig upp i den stora serien. Betting på skytteliga i Bundesliga 2 är tyvärr lite begränsat på den licensierade svenska spelmarknaden. Du finner mest av spel till höga odds hos spelbolag som Betfair, Bet365 eller Unibet.