Skytteligan Championship

Skytteligan Championship - vem vinner 2021
Het kamp om bollen i Skytteligan Championship.

Här har vi en liga som kanske inte alls är lika känd och spelad på som många andra. Skytteligan Championship. Det handlar precis som tidigare om hög kvalitet på fotboll. The Championship är en engelsk liga som är den näst högsta divisionen inom engelsk fotboll. Med det sagt kämpas det hårt i denna serie, då topplagen blir de som får möjligheten att ta klivet upp till den högsta serien. Här handlar det alltså om att vinna och jaga en plats i Premier League. Även här kan du spela på vilket lag som blir segrare i ligan, medan det också finns bra odds på vinnare Skytteligan Championship.

Hos oss får du alltid bra information och tips gällande lagen i Championship och vilka som är favoriter för varje säsong. Detta samtidigt som vi, precis som tidigare fokuserar på vem som ska vinna Skytteligan Championship denna säsong. Vi föredrar att använda namnet Championship, men i vissa fall används även EFL Championship som är det kompletta namnet på denna fotbollsliga.

Championship Skytteliga 2020-2021

Fotbollen är tillbaka! Högintressanta The Championship spelas varje år, bra nyheter för alla fotbollsintresserade. Engelsk fotboll håller internationell hög klass och andradivisionen bjuder på en hel del spelare av hög klass som slåss för titeln bäste målskytt 2020. Här är det alltid lika svårt att finna de stora favoriterna.

Om du skall resa till England 2020/2021 är ett besök på The Championships matcher prisvärda alternativ för den idrottsintresserade. Ligan har en bit kvar för att kunna mäta sig med konkurrenter i Europa som La Liga och Bundesliga, men det bjuds ofta på känsloladdade matcher med skön stämning och bra möjligheter för betting på The Championship.

Sky Bet är huvudsponsor till The Championship. Vi bidrar med en tabell som uppdateras kontinuerligt under säsongens gång. Se också vår guide om betting på skytteliga och matcher innan du lägger dina oddsspel.

Topplista bästa Anfallare – Resultat i Skytteligan Championship 2020-2021

Vilka som är favoriter som vinnare i Skytteligan Championship säsong 2020/2021 är svårt att tyda. Här finns det många bra spelare som kan knipa det åtråvärda priset. Bäst odds för betting på målskytt på EFL liga varierar, men generellt kan man säga att de stora svenska spelbolagen har ett bra utbud av spelbara alternativ på Championship.

Vi har listat bästa odds på anfallare i andradivisionen i England för att hjälpa våra besökare på traven. Topplista enligt experter denna säsongen ser du lite längre ned. Direkt under finner du den nuvarande ställningen i Skytteligan Championship, eller det totala resultatet när vinnaren har korats.

Championship Skytteliga Odds Favoriter 2020

Vem vinner Championship Skytteliga 2020/21 om man får tro spelbolagen? Ja, här är det egentligen bara fyra namn att tänka på. Givetvis kan det skrälla, men de flesta som väljer att spela odds på Skytteligan Championship kommer välja en av dessa. Faktum är att det fortfarande går att få bra odds vid spel på dessa. Vi har valt ut Ivan Toney från Brentford och Adam Armstrong i Blackburn som de två största favoriterna. Efter det är det Lucas Joao, anfallare i Reading, samt finländaren Teemu Pukki från Norwich som släpar.

Vi listar aktuella odds på bästa målskytt i Championship på nätet för att underlätta för våra läsare. Kombinerat med tips från expert och en uppdaterad resultattjänst ges det alla möjligheter att bli en vinnare. Vad säger svenska oddssidor? Jo, dessa spelare är toppkorten vis spel på Skytteligan Championship 2020/2021.

Championship Poängliga

Håll koll på poängligan i Championship 2020/2021 med oss. Vi uppdaterar regelbundet vem som har gjort flest mål och assists samt odds på vem som får flest poäng denna säsongen. Om du slår ihop assistliga och mål liga får du poängligan. Ofta vinner bästa målskytt, även om så inte alltid är fallet.

Det är tveksamt att det kommer bli poängrekord i Sky Bet Championship. Poängställningen i Championship presenteras på vår sajt under säsongens gång, varför det är en bra vana att alltid besöka oss inför varje ny omgång.

Championships Skytteliga Rekord – bästa målskyttar genom tiderna

Innan Premier League bildades 1992 var de 22 lagen en del av English Football League. Ligan är förknippad via upp och nedflyttningssystem med Premier League och är hårdgranskad för betting på odds. Listan på vilka som gjort flest mål i historien i engelska Championship liga är relativt kort.

Den första säsongen av ligans nuvarande form spelades så sent som 2004 även om den brittiska ligan var först i världen i slutet av 1800-talet. Bäst genom alla år är Ross McCormack, som spelat för fem olika klubbar. Den skotska spelaren har lyckats göra 120 mål under sina säsonger i den andra högsta divisionen i England. I dagsläget är han utlånad till Melbourne City i Australien.

David Nugent är den andra mest framgångsrika alla tiders skyttekung i EFL Championship. Han spelade bland annat för Portsmouth och Burnely. Många spelare i the Championship har blivit framgångsrika Europa, ligan är en bra blandning av veteraner och unga talanger som skolas för spel på högre nivåer.

Det är möjligt att få spelare kommer bli skyttekungar i Champions League, men seriens matcher bjuder på heta drabbningar mellan spelare som har något att förlora. De bästa fem målskyttarna i EFL ser ut som följer:

  1. Ross McCormack – 120 mål
  2. David Nugent – 113 mål
  3. Jordan Rhodes – 97 mål
  4. Daryl Murphy – 89 mål
  5. Darius Henderson – 87 mål