Skytteligan Fotbolls VM

lusail-iconic-stadium-skytteligan-fotbolls-vm-2022
Lusail-Iconic-Stadium, Qatar. Platsen för final Fotbolls VM Herrar 2022.

VM i Fotboll och Skytteligan Fotbolls VM är något speciellt. När du verkligen gillar fotboll och se samt spela på de allra bästa spelarna, har du två olika alternativ. Det första är att hitta de bästa fotbollsligorna och hålla koll på alla storspelare. Det finns dock en gång vart fjärde år, som alla länder försöker samla sina storspelare för att presentera landslaget i Fotbolls VM.

De flesta brukar ställa upp och kämpa för sitt land. Under ett fotbolls VM kommer du alltså att kunna spela på vilket lands som spelar bäst fotboll i världen, samt vilken spelare som vinner Skytteligan Fotbolls VM. Med andra ord är detta tillfället då världens bästa anfallare i fotboll koras.

Denna sida är platsen där du finner de historiska resultaten, alla uppdaterade odds på vinnare skytteligan Fotbolls VM och tabeller samt aktuella resultat. Fotbolls VM spelas bara vart fjärde år. Det betyder att många som var favoriter att vinna Skytteligan Fotbolls VM förra gången det spelades, inte finns med på planen i nästa VM. Här får du veta allt du behöver för att ha koll på vad som gäller inför och under ett pågående Fotbolls VM.

VM i Fotboll Skytteliga 2022

Av alla olika skytteligor som finns att spela på, måste Skytteligan Fotbolls VM vara en av de mest prestigefyllda att vinna. Här handlar det om att representera sitt land och tacka fansen för deras förtroende och lojalitet. För att förstå hur det ligger till inför Fotbolls VM 2022 i Qatar, måste vi både se på föregående VM och Skytteligan Fotbolls VM 2018. Det tillsammans med vetskap om de bästa fotbollsspelarna som kommer till Fotbolls VM 2022 i Qatar, gör att du har koll på läget.

I Skytteligan Fotbolls VM 2018 var det namn som Kylian Mbappe, Christiano Ronaldo, Lionel Messi och Harry Kane som var topptippade. Det dåliga resultatet för Messi förbluffade många experter och fotbollsfans. Frågan är då hur det ser ut inför Skytteligan Fotbolls VM 2022, och de lag som ställer upp i detta stora och prestigefyllda mästerskap? Kommer storheterna Ronaldo och Messi att ställa upp i ett sista Fotbolls VM för sina fans? Vi tror att den frågan hänger i luften fram till avspark.

Vad vi idag kan sia om och nästan vara helt säkra på är att Karim Benzema, Mohamed Salah, Ousmane Dembele, Robert Lewandowski, Ciro Immobile, Pizzi samt mnga flera heta namn kommer att vara med. Det vi hoppas på är en rikedom av spelare med jämn kvalitet. På så sätt kan vi se fram emot härliga matcher mellan bra landslag och höga odds på vinnare Skytteligan Fotbolls VM 2022.

Topplista på bästa anfallare – Resultat i Skytteligan Fotbolls VM 2018

En topplista under ett Fotbolls VM och det totala resultat som Skytteligan slutar med, brukar inte bli lika många mål och höga resultat som i ligaspel. Det finns ett faktum som handlar om resultatet för de två som kallas för världens bästa fotbollsspelare i modern tid. Det är att Lionel Messi aldrig vunnit skytteligan Fotbolls VM. Hans kraftfulla konkurrent Ronaldo bara vunnit Skytteligan en gång under Fotbolls VM 2002 i Sydkorea och Japan.

De som vara de största favoriterna att vinna Skytteligan Fotbolls VM 2018 var givetvis Ronaldo eller Messi. Det fanns också många andra namn som var heta kandidater. En av dessa var Harry Kane, som tillsammans med Timo Werner, Gabriel Jesus och Neymar var toppkandidater med höga odds. Slutligen blev resultatet Harry Kane som vinnare Skytteligan Fotbolls VM 2018. För alla de som plockade Kane som vinnare vid VM start, gav det bra vid vinst. De som gick in lite senare fick betydligt lägre odds på denna vinnare.

Topplista på bästa anfallare – Resultat i Skytteligan Fotbolls VM 2022

Att redan nu skapa en topplista på vinnare av Skytteligan Fotbolls VM 2022 i Qatar är nästan omöjligt, då det i skrivande stund är över ett år kvar. Här kan det hända mycket rörande spelare och den form de besitter vid kommande VM. Det vi kan göra är att plocka ut några heta namn vi tror kommer att toppa listorna som kandidater och vinnare av Skytteligan Fotbolls VM 2022. Naturligtvis blir det också mycket spel på de länder och landslag som ska vinna kommande VM. Med anledning av det ger vi oss på en gissning där också.

De landslag som vi anser vara de största favoriterna till att vinna Fotbolls VM 2022 är Tyskland, de regerande mästarna Frankrike samt Brasilien. Som vanligt finns det alternativ med bra odds för alla som gör en väl avvägd chansvärdering. I det fallet finner du möjliga vinnare som Spanien, Belgien, Argentina eller England.

När det gäller spela på vinnare av Skytteligan Fotbolls VM 2022, finns redan nu namnen Messi och Ronaldo samt odds på dessa spelare hos de svenska spelbolagen. Andra som anses vara med i toppstriden och ger bra odds är Neymar, Jesus, Lukaku, Kane samt Werner och Greizmann.

Nedan kommer du att se en tabell med ställning och resultat i Skytteligan Fotbolls VM 2022 i Qatar, när detta är möjligt att leverera:

Spelare till svenska truppen i Fotbolls VM 2022

I skrivande stund vet vi inte ens om Sverige kommer att kvalificera sig till Fotbolls VM 2022. Den 7 december 2020 presenterades lottningen till kvalgrupperna inför Fotbolls VM 2022. Här hamnade Sverige i Grupp B tillsammans med Spanien, Grenkland, Georgien och Kosovo.

På pappret ser det inte helt omöjligt ut för Sverige att kvalificera sig. Att vinna gruppen blir svårt, då detta ser ut som designerad plats för Spanien. Blir vi tvåa i gruppen, kommer vi dock automatiskt att gå vidare till slutspel om inte poängen blir för låg.

Det är svårt att säga vilka spelare som kommer att tas ut i den svenska truppen till Fotbolls VM 2022. Här blir det dock ingen som vinner Skytteligan Fotbolls VM 2022. Vi presenterar här Sveriges trupp så snart detta står klart för oss.

Fotbolls VM Skytteliga Odds Favoriter 2022

Visst är det tidigt att ta ut favoriterna till vinsten i Skytteligan Fotbolls VM 2022 Qatar, men redan nu har spelbolagen börjat ge signaler på mycket bra odds. Kan du din fotboll och har koll på läget, är det precis perfekt att plocka vinnaren till ett odds över 10 gånger pengarna redan innan kvalet har spelats.

Nedan har du en statisk tabell på nuvarande odds på vinnare Skytteligan Fotbolls VM 2022. Denna uppdaterades 22 december 2020 och kommer att byt6as ut mot en levande tabell med liveodds lite närmare Fotbolls VM.

Spelare:Odds:Spelbolag:
Lionel Messi11.00Bethard
Neymar da Silva Santos jr11.50Bethard
Antoine Griezmann13.00Bethard
Christiano Ronaldo15.00Bethard
Timo Werner17.00Bethard
Gabriel Jesus17.00Bethard
Harry Kane18.00Bethard
Romelu Lukaku19.00Bethard

VM i Fotboll Poängliga

Precis som det finns en Skytteliga i Fotbolls VM, finns det också alltid den totala Poängligan. Här handlar det då om de spelare som har gjort flest individuella mål i kombination med antalet assists de lyckats leverera till andra spelare som nätat bollen. Om du vill spela på vinnare Poängligan Fotbolls VM 2022, kommer det ge dig högre odds på den vinnare du plockar ut. I gengäld blir det lite svårare, men du kan nästan räkna med att det även här blir en av de nämnda favoriterna ovan.