Skytteligan Serie A

Serie A Skytteliga - vem vinner 2018

Bland historiska vinnare av Skytteligan i Serie A finns det fint sällskap. Zlatan Ibrahimovic har tagit hem priset två gånger, för två olika klubbar. Men den svensk som vunnit det prestigefyllda priset som säsongens ”Capocannoniere” flest gånger är Gunnar Nordahl. Hans fem vinster är fortfarande dagens rekord i ligan genom tiderna. Vem som är favorit att bli skytteligavinnare 2018 är inte svårt att lista ut. Sommarens snackis i fotbollsvärlden var den spektakulära flytten Cristiano Ronaldo gjorde mellan Real Madrid och Juventus.

Till ett rekordbelopp på 105 miljoner euro begärde den portugisiska anfallsstjärnan själv att få lämna den spanska storklubben efter nio år. För Icardi, Immobile, Higuain och övriga anfallare i Serie A betyder det tufft nytt motstånd, samt att deras odds som skytteligavinnare höjts avsevärt. Spel inom betting på Serie A att Cristiano Ronaldo blir skyttekung i Italien 2018/19 ger lite över en och en halv gånger pengarna.

Serie A Skytteliga Favoriter 2018 – enligt spelbolag

Det är inte en enmansshow. Men när världens bästa anfallare dyker upp i en ny liga innebär det en hel del intresse. Det finns anfallare som kan tävla med Cristiano Ronaldo om vinsten i målligan 2018 i Serie A. Förra året gjorde både Immobile och Icardi 29 mål var, en klart respektabel summa. Då hamnade Higuain på den delad sjätteplats med sexton mål, en bit under förhoppningarna på honom innan säsongsstart. De tre ger runt tio gånger insatsen hos de flesta spelbolag inför kommande säsong.

Vem blir bäste målskytt i Serie A i år? Svaret är att det troligaste är att Ronaldo klarar bördan redan sin första säsong. Spelar du på den målfarlige portugisen som vinnare får du räkna med att enbart få tillbaka runt en och en halv gånger din insats. Vi listar aktuella odds på Serie A skytteliga hos svenska spelbolag på nätet för att alltid erbjuda bästa möjliga spelalternativ.

Topplista på Serie A bästa anfallare just nu

Om du vill bli framgångsrik på betting på Serie A är en bra början att granska favoriter enligt spelbolagsexperter inför säsongsstart 2018. När favoriter inför ny säsong 2018/19 har debatterats är de flesta rörande överens. Italienska målgörare får ursäkta, okrönt kung den kommande säsongen är Cristiano Ronaldo, enligt experter. Hur han trivs i sin nya klubb kommer bli avgörande för hans framgång i Italiensk fotboll. Det ger bra värde på valen för betting på skytteliga.

Vi samlar löpande bästa odds på Serie A för att dela med oss av till läsare. Det här året är det Ronaldo som är den överlägset största favoriten i betting på målskytt. Det betyder att målfarliga spelare som Mauro Icarda eller Paul Dybala får ett bra värde med tanke på sin grundkapacitet. Bägge spelare kommer från Argentina, som kan ståta med fem spelare bland de förmodade tio bästa målskyttarna i italiensk fotboll. Här är den kompletta topp tio-listan.

Tröjnummer: Namn: Odds för flest mål i italienska ligan: Klubb: Nationalitet:
7 Cristiano Ronaldo 1.66 Juventus Portugal
9 Mauro Icardo 7.00 Inter Argentina
11 Ciro Immobile 11.00 Lazio Italien
9 Gonzalo Higuain 13.00 Milan Argentina
9 Edin Dzeko 17.00 Roma Bosnien
9 Andreas Belotti 34.00 Torino Italien
11 Arkadiusz Milik 51.00 Roma Polen
11 Giovanni Simeone 51.00 ACF Fiorentina Argentina
63 Patrick Cutrone 51.00 A. C Milan Italien
9 Andre Silva 51.00 A. C Milan Portugal

Serie A Poängliga

Vem som vinner Serie A:s poängliga är troligtvis Ronaldo. Antal assists och antal mål tillsammans utgör Serie A poängliga. Eftersom Cristiano Ronaldo är bra även på assist är det troligt att portugisen kniper Serie A poängliga 2018/19. Han gör sin första säsong i Italien varför seriespecifik statistik är inte går att studera.

Att den mesta poängplockaren i italiensk fotboll den kommande säsongen är storstjärnan från Portugal ger inte mycket pengar tillbaks. För bättre värde i betting på odds är det istället anfallarna från Milan, Lazio och Inter som ger bäst värde för risken.

Italiensk Skytteliga – Rekord – bästa målskyttar genom tiderna

Som svensk är Capocannoniere historik trevlig läsning. Två svenskar är ansvariga för totalt sju vinster i den italienska fotbollsligan. Det betyder att det bara är Argentina, utöver Italien, som har knipit fler utmärkelser. Under 2016 blev det långstående rekordet satt av Gunnar Nordahls slaget av Higuain. Nordahl nätade 35 gånger under en säsong vilket var ett rekord som stod sig i hela 66 år. Svensken hamnar på tredje plats i en topplista genom tiderna med 225 mål totalt i Serie A.

Listan toppas av Silvio Piola som hade sin storhetstid i mitten av 1900-talet. Francesco Totti är den främsta moderna spelaren med 250 mål totalt för sitt Roma. Kurt Hamrin hamnar på en fin åttondeplats, precis under italienske VM-hjälten Roberto Baggio.