Skytteligan Serie A

Serie A Skytteliga - vem vinner Skytteligan Serie A 2021

Om du älskar fotboll på mycket hög nivå, har du inte missat Serie A. Ej heller betting på målskyttar i Skytteligan Serie A hoppas vi. Här handlar det om den italienska högsta divisionen i fotboll. Klart är att de flesta experter talar sig varma för att Premier League i England och La Liga i Spanien är de europeiska ligor som håller den högsta klassen.

Efter det hamnar dock Serie A och Ligue 1 samt Bundesliga på en bra nivå där det alltid bjuds på hög spänning och bra underhållning. År 1898 startade en form av ligafotboll i Italien, men Serie A spelades första gången 1929/1930. Även Skytteligan Serie A håller en mycket hög klass. Andra namn på Serie A är Serie A TIM eller Lega Serie A.

För att du ska kunna finna ut vem som ska stå som slutlig segrare i Skytteligan Serie A denna säsong, har vi skapat denna informativ sida. Här får du allt från en historisk tillbakablick över de stora rekorden i målligan Serie A, till den aktuella ställningen i Skytteligan Serie A gällande säsong. Naturligtvis ser vi också till Poängligan Serie A och alla de heta oddsen samt favoriterna hos svenska spelbolag.

Serie A Skytteliga 2020

Bland historiska vinnare av Skytteligan i Serie A finns det fint sällskap. Zlatan Ibrahimovic har tagit hem priset två gånger, för två olika klubbar. Men den svensk som vunnit det prestigefyllda priset som säsongens ”Capocannoniere” flest gånger är Gunnar Nordahl. Hans fem vinster är fortfarande dagens rekord i ligan genom tiderna. Vem som är favorit att bli skytteligavinnare 2020 är dock inte svårt att lista ut. En stor händelse i fotbollsvärlden var den spektakulära flytten Cristiano Ronaldo gjorde mellan Real Madrid och Juventus 2018.

Till ett rekordbelopp på 105 miljoner euro begärde den portugisiska anfallsstjärnan själv att få lämna den spanska storklubben efter nio år. För Icardi, Immobile, Higuain och övriga anfallare i Serie A betydde det tufft nytt motstånd, samt att deras odds som skytteligavinnare höjdes avsevärt. Faktum var också att Ronaldo inte alls vann Skytteligan Serie A sin första säsong. Inte heller förra säsongen, då Immobile tog hem segern med fem mål före Ronaldo. Hur ser det då ut i Skytteligan Serie A 2020?

Topplista bästa Anfallare – Resultat Skytteligan Serie A 2020

Om du vill bli framgångsrik på betting på Serie A är en bra början att granska favoriter enligt spelbolagsexperter redan inför säsongsstart 2020. När favoriter inför ny säsong 2020 har debatterats är de flesta rörande överens. Italienska målgörare får ursäkta, okrönt kung den kommande säsongen är Cristiano Ronaldo, enligt experter. Hur han trivs i sin nya klubb kommer bli avgörande för hans framgång i Italiensk fotboll. Det ger bra värde på valen för betting på skytteliga.

Vi samlar löpande bästa odds på Serie A för att dela med oss av till läsare. Det här året är det Ronaldo som är den största favoriten i betting på vinnare Skytteligan Serie A. Dock ska vi inte lägga locket på. Vi har vår svenska hjälte Zlatan Ibrahimovic i Milan, som alltid vill ge allt och stå som vinnare. Efter det finns Inters Romelu Lukaku samt regerande mästare i Skytteligan Serie A, Ciro Immobile i Lazio.

Här får du den uppdaterade aktuella ställningen i Skytteligan Serie A just nu:

Serie A Skytteliga Odds Favoriter 2020

Det är inte en enmansshow. Men när världens bästa anfallare spelar i en liga innebär det en hel del intresse. Det finns anfallare som kan tävla med Cristiano Ronaldo om vinsten i Skytteligan Serie A 2020-2021. Förra året gjorde Immobile tillräckligt för att segra. I år ser Ronaldo och Immobile ut att vara med i leken på riktigt.

Vem blir bäste målskytt i Serie A i år? Det troliga är att Ronaldo plockar ytterligare en vinst till alla sina bragder. Spelar du på den målfarlige portugisen som vinnare får du räkna med att enbart få tillbaka runt en och en halv gånger din insats. Vi listar aktuella odds på Serie A skytteliga hos svenska spelbolag på nätet för att alltid erbjuda bästa möjliga spelalternativ.

Nedan ser du aktuella odds på vinnare Skytteligan Serie A 2020/2021:

Serie A Poängliga

Vem som vinner Serie A:s poängliga är troligtvis Ronaldo. Antal assists och antal mål tillsammans utgör Serie A poängliga. Eftersom Cristiano Ronaldo är bra även på assist är det troligt att portugisen kniper Serie A poängliga 2020/2021. Han gör sin tredje säsong i Italien, vilket gör att seriespecifik statistik nu går att studera.

Att den mesta poängplockaren i italiensk fotboll den kommande säsongen är storstjärnan från Portugal ger inte mycket pengar tillbaks. För bättre värde i betting på odds är det istället anfallarna från Lazio och Inter som ger bäst värde för risken.

Serie As Skytteliga Rekord – bästa målskyttar genom tiderna

Som svensk är Capocannoniere historik trevlig läsning. Två svenskar är ansvariga för totalt sju vinster i den italienska fotbollsligan. Det betyder att det bara är Argentina, utöver Italien, som har knipit fler utmärkelser. Under 2016 blev det långt stående rekordet satt av Gunnar Nordahls slaget av Higuain. Nordahl nätade 35 gånger under en säsong vilket var ett rekord som stod sig i hela 66 år.

Svensken, Il Cannoniere, hamnar på tredje plats i en topplista genom tiderna med 225 mål totalt i Serie A. Listan toppas av Silvio Piola som hade sin storhetstid i mitten av 1900-talet. Francesco Totti är den främsta moderna spelaren med 250 mål totalt för sitt Roma. Kurt Hamrin hamnar på en fin åttondeplats, precis under italienske VM-hjälten Roberto Baggio.