Skytteligan Premier League

malskyttar skytteligan premier league
Mohamad Salah och Harry Kane. vem vinner Skytteligan Premier League 2021?

Den mest kända fotbollsligan i världen, är förmodligen engelska Premier League. Målskyttar i Skytteligan Premier League är fantastiska. Det är nödvändigtvis inte för att det är den bästa ligan, även om den håller världsklass. Här handlar det mera om att alla vet hur det är med fotboll och England. Det är deras nationalsport. Det spelas också en fotboll som passar oss svenskar.

På så sätt blir det lättare att identifiera sig med deras spelare, hålla koll på ligan, finna vinnare Skytteligan Premier League samt hitta de rätta spelen hos alla svenska spelbolag. Premier League sägs ha spelats för första gången 20 februari 1992. Hur som helst har den högsta serien i engelsk fotboll spelats sedan 1888, då ligan gick under namnet Football League First Division.

På Premier League finns det naturligtvis även andra benämningar. Kärt barn har många namn. De är EPL, Barclays Premier League, FA Premier League och FA Caring Premiership. På denna sida hittar du alltid uppdaterad information om ställningen i Skytteligan Premier League. Du får också information om historiska rekord samt Poängligan. Utöver det ger vi också alltid bästa odds på betting Premier League, och alla favoriterna hos de svenska spelbolagen.

Skytteligan Premier Leagues 2020-2021

När det är dags för den nya säsongen av Premier League att dra igång är frågorna många. Vem som vinner årets skytteliga är stora nyheter i England. I en av världens mest bevakade ligor betyder det en hel del spelbara alternativ. Vinnare Skytteligan Premier League tävlar om den åtråvärda Golden Boot bucklan. Förra året var det Leicesters anfallsstjärna Jamie Vardy som knep priset, med ett mål mer än Danny Ings och fyra mål mera än Salah. Premiership är den andra bästa ligan i världen, där vare sig Serie A eller Bundesliga kan mäta sig just nu.

Topplista bästa Anfallare – Resultat Skytteligan Premier League 2020-2021

Det är Salah som toppar listan på Skytteligan Premier League som oddsfavorit 2021 trots hans svaga prestation förra året. För spel på Skytteligan 2020/2021 är det också stora förväntningar på Tottenham Hotspurs Harry Kane. Mest troligast är att det blir Kane, Salah eller fjolårssegraren Jamie Vardy som lyfter den gyllene skon vid årets slut, enligt spelbolagen. Deras favoriter behöver inte överensstämma med verkligheten. Fördelaktigt för dig är att det ges mer pengar om odds är högt, varför det gagnar dig att pricka in en outsider.

Hur du bedömer chansvärderingen avgör hur du bör satsa. Det är en avgörande punkt för att bli framgångsrik i betting på Premier League. Det betyder kortfattat att ett spel kan vara värt det, utan att för den skull vara det troligaste alternativet att vinna.

För att bli framgångsrik inom betting på Premier League skytteliga är bra kunskap om bäst forwards viktigt. Men är det historisk statistik eller oddsen från bettingsajter online som skall guida dig? Vi tror att en kombination är vad som bör gälla vid spel på den engelska toppligan.

Här kikar du in och ser en uppdaterad tabell för Skytteligan Premier League, som också blir till stor hjälp när du ska plocka den slutliga vinnaren.

Premier League Skytteliga Odds Favoriter 2020

Förra året fick Lamie Vardy in 23 fullträffar. Året för det var det Mohamad Salah som hamrade in 22 bollar i kassen. Andy Cole och Alan Shearer har bägge fått in 34 mål, men då spelades ligan i 42 omgångar. Som Premier League spelas och ser ut idag, är det också Salah som har målrekordet för en säsong 2017/2018 med 32 mål. Säsongen 2018/19 var det Kane som var den största favoriten. Han vann inte då, men är fortfarande med som ett hett speltips för de som letar lite högre odds.

Som det ser ut denna säsong är favoriterna återigen Salah och Vardy. Intressant spelalternativ för betting på målskytt är dock allt fån Harry kane och Son Heung-Min och även Bruno Fernandes i Manchester United. Att tippa vinnare Skytteligan Premier League är svårt. Lite enklare ska det vara att ta ut det lag som vinner Premier League. Här säger de svenska spelbolagen att det är en kamp mellan Liverpool, Leicester, Man United och Tottenham.

Nedan har du dagens aktuella odds på vinnare skytteligan Premier League 2020/2021

Premier League Poängliga

Om du slår ihop både målliga och assistliga får du Premier League poängliga. Mohamed Salah hade en rekordsäsong 2017/2018, vilket fortsatte 2018/2019. Han lär säkerligen vilja komma nära den nivån även denna säsong. Han har utnämnts till årets spelare en gång och månadens spelare tre gånger. Den egyptiska storstjärnan är favorit som vinnare Skytteligan Premier League. Hur många assists han kommer att göra totalt är dock oklart

Intressant spelarstatistik PL är att det är legendaren Ryan Giggs för Manchester United som har flest assist någonsin i ligan, tätt följd av Cesc Fabregas för Chelsea. Man City är ytterligare ett lag som engelsk fotboll kan vara stolt över, de slog poängrekord säsongen 2016/2017 när de nådde tresiffrigt både i tabellen och i gjorda mål. De är naturligtvis fortfarande favoriter, men att de skulle nå samma poäng detta år kan man inte räkna med. Dessa är de historiskt fem bästa lagen och deras poängskörd rekordsäsongen:

Lag: Poäng bästa säsong i PL: År:
Manchester City 100 2017/18
Chelsea 95 2004/05
Chelsea 93 2016/17
Manchester United 91 1999/00
Chelsea 91 2005/06
Arsenal 90 2003/04

Premier Leagues Skytteliga Rekord – bästa målskyttar genom tiderna

Av de tio bästa målskyttarna genom tiderna är nio britter. Undantaget är Thierry Henry på en fin femteplats. Den franska spelaren har gjort totalt 175 mål och vunnit skytteliga i Premier League fyra gånger. Det är inte bara mesta målskyttar det är intressant att granska för att bli bra på betting på odds. Variabler som snabbaste målet kan vara av intresse när man bedömer England fotbolls skyttekungar genom tiderna. Alan Shearer ligger på förstaplats när det handlar om flest mål, samt har de andra snabbaste målet genom tiderna. Det gjorde han på 10,4 sekunder mot Manchester City.

Ett svårslaget målrekord för Premier League lag fick på nöten ett par år sedan. Suarez gjorde trettioett mål för Liverpool 2003/04. Det har nu Salah krossat 2017/2018 med sina 34 poängskapande skott. Det hade gett bra betalt på betting på skytteliga. Om den egyptiska stjärnan presterar väl mot stora lag, såväl som ett nytillkommet Championship lag, exempelvis Wolves, finns det mycket som talar för att han når mycket godkänd nivå även detta året.

I en maratontabell kan det betyda mycket. Målligan denna säsong kommer tveklöst bli en hård kamp. Om det räcker för att slå poängrekord i PL genom tiderna återstår att se. I r ska det koras en ny vinnare Skytteligan Premier League. Nog om det, här är de tio bästa målskyttarna genom tiderna i den engelska toppligan.

Ranking: Spelare: PL Lag: Mål totalt: Matcher i PL:
1 Alan Shearer Newcastle United och Blackburn Rovers 260 441 stycken
2 Wayne Rooney Man United och Everton 208 494 stycken
3 Andy Cole Man United 187 414 stycken
4 Frank Lampard Chelsea 177 609 stycken
5 Thierry Henry Arsenal 175 258 stycken
6 Robbie Fowler Liverpool och Man City 163 379 stycken
7 Jermain Defoe Bournemouth 162 491 stycken
8 Michael Owen Liverpool 150 326 stycken
9 Les Ferdinand Queens Park Rangers 149 351 stycken
10 Teddy Sheringham Millwall 146 418 stycken

 

 
 
Ranking: Spelare: PL Lag: Mål totalt: Matcher i PL:
1 Alan Shearer Newcastle United och Blackburn Rovers 260 441 stycken
2 Wayne Rooney Man United och Everton 208 494 stycken
3 Andy Cole Man United 187 414 stycken
4 Frank Lampard Chelsea 177 609 stycken
5 Thierry Henry Arsenal 175 258 stycken
6 Robbie Fowler Liverpool och Man City 163 379 stycken
7 Jermain Defoe Bournemouth 162 491 stycken
8 Michael Owen Liverpool 150 326 stycken
9 Les Ferdinand Queens Park Rangers 149 351 stycken
10 Teddy Sheringham Millwall 146 418 stycken