Skytteligan Superettan

Superettan skytteligan - vem vinner Skytteligan Superettan 2021

När det handlar om Sveriges andra division i fotboll, händer det mycket. Här är det alla de som vill visa framfötterna i Skytteligan Superettan. De som kämpar om att ta klivit upp till den högsta serien. Ja, helt enkelt ligger det mycket prestige i denna liga, där en vinst många gånger garanterar att en spelare tar klivet upp i Allsvenskan. För alla sportintresserade är detta en intressant liga. Det finns ett hett seriespel, poängliga och en skytteliga. Att spela på bästa odds hos spelbolagen och plocka vinnaren är också intressant.

För att lyfta fram vad som händer i den svenska fotbollens andra division, Superettan, har vi skapat denna sida. Här får du uppdaterad information om säsongens favoritlag och bästa spelare. Du får veta var de bästa oddsen inns hos de svenska spelbolagen. Efter det är det bara att kolla i våra uppdaterade tabeller, för att sätta rätt vinnare Skytteligan Superettan på bongen.

Superettan Skytteliga 2020

Det har gått riktigt bra för Mjällby AIF, som vann Superettan 2019, i Allsvenskan. Dock var det inte en spelare från det laget som tog hem Skytteligan Superettan 2019. Det var Erik Björndahl från Degerfors som vann Skytteligan Superettan med 20 nätade läderkulor. Hur ser det då ut i Skytteligan Superettan 2020? Ja, det ser du i vår uppdaterade tabell lite längre ned på denna sida.

Om du vill följa matcher i TV 2020 i Sverige för betting på Superettan erbjuder CMore sport och CMore live sändningar från landets näst bästa liga. Om du inte har tillgång till kanalerna är ett bra alternativ att streama matcherna live via ett spelbolag. Svenska Unibet och brittiska Betfair har varit förgrundsgestalter i utvecklingen och erbjuder idag ett sportutbud som kan konkurrera även med de allra bästa sportkanalerna. Det både gällande utbud och kvalitet på live stream.

Topplista på bästa anfallare –  Resultat i Skytteligan Superettan 2020

En seriös Topplista på Superettan och bästa anfallare blir helt naturligt den aktuella tabellen för ställningen i skytteligan Superettan. Det finns ju ingen pekpinne som kan tala om vart det lider åt på ett bättre sätt. Det är helt enkelt kunskap, resultat och vad du tror ska ske som gäller när du ska plocka en vinnare. Här är det tufft i toppen och skiljer bara ett eller några mål mellan de som kämpar om vinst i skytteligan Superettan.

Favoriter från start denna säsong var Victor Edvardsen i Degerfors, Pontus Engblom i GIF Sundsvall samt ett flertal andra namn. Odds på superettan målskyttar går upp och ner. Lista över aktuella spelbolagsfavoriter får du lite längre ned.

Här har du det aktuella resultatet i Skytteligan Superettan säsongen 2020/2021:

Superettan Skytteliga Odds Favoriter 2020

Vem blir Superettans skyttekung i år? I skrivande stund är det Pontus Engblom som leder tävlingen med ett mål mera än Johan Bertilsson från Degerfors. Vid spel nu ger de minst betalt vid betting på vinnare Skytteligan Superettan. Men det är långt ifrån över. Inom sex mål från ledaren finns ytterligare tre spelare. Den som spelade på en av de två ledarna från start, fick dock relativt höga odds på sina spel.

Vi listar aktuella odds på nätet för att maximera läsares vinstchanser. När spelbolag tippar vilka som är favoriter att vinna skytteligan Superettan 2020 är det nu främst Engblom och Bertilsson. Vågar du spela på någon annan, har du fortfarande en bra chans till höga odds. Nedan ser du aktuella odds för spel på vinnare Skytteligan Supperettan:

Superettan Poängliga

Om du följer svensk fotboll har du möjligtvis koll på aktuell poängställning i allsvenskan. Genom att granska historik får du en bra kunskap om hur kommande omgångar kan komma att utspela sig. Superettan poängliga får du om du lägger ihop assistliga och spelare med flest antal mål i divisionen. Inför nästa omgång är en bra idé att besöka vår sajt, vi lägger upp statistik, spelförslag och nyheter för att hjälpa våra läsare bli framgångsrika.

Vill du han chans att bli nästa stora vinnare på betting på Skytteligan Superettan är en bra vana att säkerställa att du får mesta möjliga betalt vid varje vinst. Därför är det viktigt att jämföra odds innan du gör dina spel, för att maximera din vinststatistik.

Superettan Skytteliga Rekord – bästa målskyttar genom tiderna

Den första säsongen av Superettan gick av stapeln år 2000. Under säsongens gång märkte en ung Zlatan Ibrahimovic ut sig när han hjälpte sitt Malmö FF att återta sin plats i Allsvenskan. Flest mål genom tiderna i Superettan inför 2020 är en delad förstaplats mellan Göran Marklund och Stefan Bärlin. Under säsongerna 03-05 fick de in flest mål per enskild fotbollssäsong. Säsong 2001 var det uppmärksammade Daniel Nannskog som blev bäste målgörare i Superettan.

Främste målskytt i Superettan historiskt sett är tveklöst Zlatan, sett till övriga meriter, även om han inte vann titeln det året han spelade i Sveriges andra division. Superettan bjuder bitvis på stora matcher. Publikrekordet sattes 2014 av Hammarby IF på hemmaplan. Då var besöksantalet 31 074, samma år var det Kennedy Bakircioglu som blev målkung i Superettan med 17 mål till antalet.